Over ons

Over ons

Greenex is een groeiende & b(l)oeiende organisatie, gevestigd in De Kwakel (Aalsmeer). Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, samenstellen en produceren van boeketten en monoboeketten, welke bestemd zijn voor retailers in heel Europa. Daarbij hebben we een sterke focus op Duitsland. Wij leveren uitsluitend bloemen van goede kwaliteit. Om dit te realiseren werken wij samen met een aantal leveranciers die aan deze hoge standaarden voldoen. Sinds 2014 is Greenex MPS Florimark GTP gecertificeerd.

Betrouwbare ketenpartner

In deze dynamische bloemenwereld hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact met onze klanten en ketenpartners. Samen kom je tot het beste resultaat. Bij Greenex werken we dan ook met een klein team en korte lijnen. Wij kennen onze klanten en de klanten kennen ons. Hierdoor zijn wij goed op de hoogte van de wensen van de klant en kunnen wij daar actief op inspelen. Dit leidt tot een hoge servicegraad. De kernwaarden persoonlijk, samen, transparantie & vakkennis zorgen ervoor dat wij bekend staan als een betrouwbare ketenpartner. Wij nemen de klant graag mee door onze hele keten en geven graag adviezen. We brengen een balans tussen kweker en klant, zodat iedereen zijn doelen kan realiseren. Greenex is de verbindende schakel. We werken toegewijd aan een optimaal resultaat.

Onderdeel van een kleurrijke familie

Sinds januari 2013 is Greenex onderdeel van Dutch Flower Group (DFG). DFG is een toonaangevend bedrijf dat bestaat uit dertig gespecialiseerde handelsbedrijven die gezamenlijk de hele sierteeltketen bedienen. Elk bedrijf heeft daarbij zijn eigen capaciteiten & competenties en behoudt zijn eigen aanpak en focus op de klant. Elk bedrijf wordt dus op individuele basis gemanaged. Desondanks profiteren de aangesloten bedrijven van de gedeelde kennis. Dit verhoogt de individuele expertise en resulteert in hogere normen van kwaliteit en service. Dit komt ten goede aan onze klanten.